mandag 8. desember 2008Sommeren har blitt til vinter, det nærmer seg jul med stormskritt og det er jammen på tide med en liten oppdatering herfra. Siden sist har vi fått inn masse nye varer. Vi har selvsagt fått inn det som var avbildet i forrige innlegg (og solgt ut noe av det...). Ellers har vi fått inn masse varer i fra Ranger. Følger dere f.eks. med på Tim Holtz sin blogg nå før jul? Sjekk ut http://www.timholtz.typepad.com/ og la dere bli inspirert!!!
I høst har vi også fått inn masse nye stempler bl.a. i fra Kreativ Hobby, Kort og Godt og Papirgleder.
Årets mest solgte stempel er nok av den flotte nissen til venstre. Og jeg er stolt av å kunne si at det er Hildegunn i Designteamet vårt som har tegnet den!!!
Åpningstider i desember
Hver dag frem til jul holder vi langåpent fra kl 10 - 19
og til kl 10 - 16 på lørdagene.
Julaften holder vi stengt.
Lørdag 27. desember har vi åpent 10 - 14.
Mandag 29. og tirsdag 30. er det igjen vanlig åpningstid 10 - 17,
og nyttårsaften til kl 13.
Mandag 5. januar holder vi stengt for da skal vi kose oss med å telle alle arkene og duppedingsene våre ;)
Etter det er det normale tilstander igjen og åpningstidene blir igjen som vanlig
Mandag - fredag 10 - 17
Torsdag 10 - 19
Lørdag 10 - 14
Ellers har vi så vidt begynt å tenke på vårens kursplan. Det har allerede begynt å fylles litt opp med venninner og kollegaer som vil at vi skal holde kurs kun for dem, så har dere planer om f.eks. kurs til bursdag eller kurs i stedet for en foreningskveld, så kan det være lurt å allerede nå gi beskjed om hvilke datoer dere ønsker.
Jeg kan også minne om at hvis du ennå ikke har klart å bestemme deg helt for hva du ønsker deg til jul, eller kanskje ikke helt stoler på mannen sine kunnskaper innen scrappesaker, så selger vi gavekort ;)

Ha en fredelig og fin førjulstid!
Hilsen Grethe, Louise og Åse.

Ingen kommentarer: