onsdag 23. juli 2008

CHA summer 2008, Chicago

I helgen var det CHA i Chicago og jeg var så utrolig heldig å få være med.
For en opplevelse!!!

Vi reiste tirsdag og kom frem på kvelden, så da var det bare en rask tur innom McDonalds og så i seng.
Onsdagen hadde vi kun shopping på planen. Da dro vi inn til Chicago sentrum og shoppet som gale (i alle fall jeg...). Vi tok toget inn til byen kl 9:30 og var hjemme igjen på hotellet kl 21, så vi fikk utforsket utallige kjøpesentre og klesbutikker.

Torsdag gikk dagen til 2 kurs for min del og enda litt mer shopping på Target på kvelden.
Fredag, lørdag og søndag var messedager. (Ovenfor er det bilde av messesenteret).

Trenden fremover er tydeligvis glitter (det var knapt ett ark uten glitter), chipboard i alle varianter, tyll og pompomer. Jeg var litt skeptisk til tyllet da jeg så på forhånd at bl.a. Bazzill kommer med tyll, men etter å ha sett utallige eksempler er jeg hekta og gleder meg til å få det inn i butikken.
Making Memories var vel den standen som imponerte meg mest med nyhetene sine. Her var det den ene godbiten etter den andre og ingen rosa og lysegrønne juleark ;)

At alt er stort i USA kan jeg vel bekrefte i alle fall på messefronten. Jeg brukte 2 hele dager på å komme igjennom alle utstillerne!
Jeg var på totalt 4 kurs - bl.a. med Spellbinders (som vi har i butikken ;) ). Kursene fredag og lørdag startet kl 7 (!) på morningen før messen åpnet kl 9.
Noen få bilder av hva som var vist frem:

En LO med nyheter i fra Crate Paper. Her som så mange andre steder var det mye chipboard på LO`ene og mye 3D-puter. Ikke mye sukkersøtt her, nei. Råkule scallopark i fra Crate Paper i tøff utforming både i stil og farger.
Et kort som var utstilt hos Spellbinder. Sjegget på nissen er laget med forskjellige størrelser av scallopovalene. Så kreativt og enkelt... Og beltespennen er også i fra Spellbinders og laget med de nye metallarkene deres. De skal i alle fall jeg ha!
Nye thickers i fra American Craft. I`m in løøøv!!! Her glitrer og skinner det som bare det i både sølv, rødt og grønt.


Her har jeg vært på kurs med Melissa Frances og laget julehus med de nye julearkene og chipboardhusene.

Her er det juleark i fra Making Memories. Scallop i beige med rød kant og grønt med rød kant. Så et aldeles nydelig ark i rødt med glitter (samme mønster som det med velour som gikk så altfor fort ut i fjor) og nederst vellum med hvite snøfnugg.
Ny struktur i fra Bazzill. Arkene er glatte med uthevede prikker (som er lysere enn hovedfargen). Disse var jeg litt skeptisk til på forhånd, men de var skikkelig fine i virkeligheten og veldig fine farger. 23 farger totalt.

Hvis du trykker på arket viser det litt bedre, spesielt på det mellomgrønne arket.
Søte juleark i fra My Minds Eye med bl.a. snømenn og juletre
Og her er resten av julearkene i fra MME. Bl.a. med søte dompapper på.3 kommentarer:

mo9ca sa...

Gratulerer så masse med blogg!!
Så gøy at dere legger ut bilder fra Cha!! Her så det ut til å være masse masse herligheter som vi bare kan glede oss til kommer inn!!
-og spare da, selvsagt *hihi*

Takk for at dere deler!!

Jonna sa...

Gratulerer så mye med ny blogg!
Og det hørtes ut som en flott tur. Har vært i Chicago et-par ganger, og vet at pengene kan fly fort der.... *hihi*
Gleder meg til å se nyhetene i butikken.

Jojo sa...

Blogg! Så kult! Jeg håper å få tatt en tur i butikken imorgen - gleder meg!