onsdag 13. november 2013

Nyheter pakkes ut :)

De siste par ukene har vi pakket ut masse kjekke varer - mye påfyll, men også mange nyheter :) Her viser et bitte, bitte lite utvalg, men ellers kan jeg nevne nyheter og påfyll fra Prima, dies og pynt fra Tim Holtz, :


Vi har fått inn den nye lekre serien fra FabScrap med vin som tema, men sjekk også ut de knalltøffe baksidene på mønsterarkene.Fra Little Venice Company har kommet nye, lekre muffinsformer og gaveesker hvis du skal gi bort cupcakes - både til 1 stk og til flere :) Disse kommer i både hvitt og i sort.


Og det er ikke til å unngå: Vi er godt inni november, noe som betyr at desember og julen er snart her. Skal du lage julekort, så er det nå før desember at utvalget er på topp hos oss, og mer kommer det både denne uken og neste uke.
 O´jul med din glede :)

På kortet her er et brukt den nye skøytediesen fra Tim Holtz - Sizzix, kakeserviett, mønsterark fra Maja Design, halvperler fra Melissa Frances og Bazzill. Skøytene har fått et strøk med Distress Stickles Rock Candy. Rundt skøytene er det først svertet med Distress pute Brushed Corduroy og så Distress Stain Brushed Pewter (sølv).

Velkommen innom!

Ingen kommentarer: