søndag 28. mars 2010

Den siste uken har vi fått inn både en del nyheter og påfyll av gamle varer. En del av nyhetene får dere en smakebit av under.
Har vi manglet favorittfargen din i Bazzill: Endelig er det kommet inn godt med påfyll :) Her kommer det også etterhvert nyheter både i farger og struktur. Vi har også fått inn påfyll av Cats Eye i bl.a. Creamy Brown og Chestnut Roan.

Den første nyheten er Basic Grey sin nye serie Kioshi. Som navnet sier er det en japanskinspirert serie i sarte farger med spennende mønster.


Den andre serien Green at Heart fra Basic Grey er som dere ser veldig variert i farger og mønster. Litt søtt, litt røft, litt sterke farger og litt sarte farger. Noe for enhver.

Vi har fått inn flere av nyhetene til Tim Holtz sin pynt.


Mangler du oppbevaring? Nå er bl.a. disse populære stativene til Dabbermaling også kommet i hvitt. Stativet passer også til glimmermist fra Tattered Angels og Glossy Accent.
Som dere ser er det kommet mye spennende nytt. Likevel tror jeg at min favoritt denne gang er Martha Stewart sitt scoring-board. Lurer du på forskjellen på denne og Scor-pal så kan du ta en nærmere titt her:
Uansett hvilket merke du foretrekker: Vi har begge :)
Vi har også fått inn masse puncher fra Martha Stewart - både gamle og nye.

Ingen kommentarer: